Intranet

Alle informatie altijd en overal beschikbaar

 

Het Qvision intranet biedt uw organisatie een platform, om al uw bedrijf- en procesinformatie beschikbaar te stellen aan zowel uw medewerkers als externe partijen(extranet). Allerhande informatie zoals; nieuws, verjaardagen, telefoonnummers, procesdiagrammen, worddocumenten, etc. kunnen eenvoudig worden gevonden en toegevoegd door alle (geautoriseerde) medewerkers. 

Umbraco als basis

Alle intranetten van Qvision worden gebouwd op basis van het cms Umbraco. Umbraco is een zeer krachtig doch flexibel cms waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Daarnaast biedt Umbraco de mogelijkheid om al uw online kanalen onder te brengen in één systeem. Zo kunt u pagina's, stukken tekst, documenten, afbeeldingen, etc. één keer opvoeren om ze vervolgens te gebruiken op zowel uw intranet als bijvoorbeeld uw website.

   

"EEN INTRANET VOOR ELKE AFDELING"
Een persoonlijk intranet

Een intranet bevat over het algemeen grote hoeveelheden informatie en allerhande handige widgets voor de medewerkers. Maar niet alle informatie is voor iedereen even interessant of relevant. Zodoende biedt de intranet oplossing van Qvision de mogelijkheid om het intranet in te richten per afdeling of vestiging. Elke groep van medewerkers krijgt een eigen homepage, eigen pagina's, eigen nieuws, etc. Uiteraard is het ook mogelijk om content te delen tussen de verschillende groepen.

Modulair voor optimale flexibiliteit

Breid uw intranet uit met de volgende modules:

  • Kalender voor de verjaardagen van uw collega's, evenementen, etc.
  • Een smoelenboek met naast foto's uitgebreide informatie van al uw collega's
  • Een telefoonlijst waarmee u snel de nummers van uw collega's kunt vinden
  • Een blog om de betrokkenheid binnen uw organisatie te vergroten
  • Fotoalbum om foto's van evenementen te archiveren en te delen
  • Veelgestelde vragen om uw collega's snel op te kunnen delen en kennis te uniformeren
  • Formulieren generator om allerhande formulieren en enquêtes aan uw intranet toe te voegen

 

Meer weten over de intranet oplossing van Qvision? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw voor- en achternaam in
Vul de naam van uw organisatie in