21
sep

Corporatieplein 2017

Expo Houten

Dit jaar staan we alweer voor de 6e keer met een stand op CorporatiePlein. CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. We heten u op 21 september graag welkom op onze stand, nummer 48

 

De kennissessies

Op de stand zullen verschillende demosessies en kennissessies worden georganiseerd. Dit jaar in samenwerking met audit- en adviesbureau Audittrail.

11:00u: Introducing easycontact kcc

Qvision heeft een nieuwe oplossing toegevoegd aan de easyContact familie: easyContact KCC! DE oplossing voor uw front-office om via één systeem alle klantvragen via alle kanalen goed en snel te kunnen beantwoorden. In easyContact komen kanaal management, een klantkaart, een zaaksysteem en een kennisbank naadloos samen op de Qvision manier; uitermate gebruiksvriendelijk en daardoor een plezier om mee te werken.

12:00u: van klantportaal naar klantreis

Qvision levert geen klantportalen meer. Waarom? Omdat een portaal per definitie betekent dat er losse omgeving naast of in de reguliere website wordt gerealiseerd waar een huurder terecht kan voor persoonlijke informatie. Het resultaat is een gebroken klantreis. In plaats daarvan introduceert Qvision easyContact web: Websites waarin persoonlijke en algemene informatie naadloos samenvloeien voor een optimale klantbeleving. 

13:00u: GDPR, Privacy anno 2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Wilt u weten wat er allemaal verandert? Kom dan naar de interactieve privacysessie, verzorgd door Rani Honcoop van Audittrail. Rani bespreekt de grootste wijzigingen van de AVG ten opzichte van de Wbp.

14:00u: Relevantie; van woning zoeken naar woning vinden 

Websites voor woningzoekenden staan al ongeveer 10 jaar stil. Woningzoekenden worden vrijwel niet ondersteund of geadviseerd door websites in hun zoektocht naar de juiste woning. Relevantie brengt hier verandering in. Maaskoepel vertelt tijdens deze sessie hoe we voor Woonnet Rijnmond een platform hebben gerealiseerd waarop de woningzoekende pro-actief wordt geadviseerd over de meest geschikte woning voor hem/haar en waarop de woningzoekende op natuurlijke wijze kennis kan nemen van geschikte alternatieven.

Op de hoogte blijven of een kennissessie bijwonen? Vul dan onderstaand formulier in en wij houden u op de hoogte van alle vorderingen rondom CorporatiePlein. Vermeld bij het aanmelden voor een kennissessie de tijd en titel van de sessie. Je direct aanmelden voor deze? Dat kan, via de website van CorporatiePlein. Graag tot 21 september in Houten.

Vul uw voor- en achternaam in
Vul de naam van uw organisatie