Aanpak

Onze weg naar succes.

Vaststellen doel

Vaststellen doel

Vaak worden we benaderd door een klant voor de realisatie van een oplossing die na een eerste gesprek regelmatig niet geheel de juiste oplossing voor het probleem blijkt te zijn. De eerste vraag die we dan ook stellen is 'Welk doel heeft u voor ogen?'. Nadat het doel helder is gaan we samen de juiste oplossing zoeken om het doel te kunnen bereiken.

Concept maken

Concept maken

Nadat de oplossing helder is gaan we bepalen wat deze precies allemaal moet kunnen. Door onze jarenlange ervaring met de corporatiesector spreken we uw taal, en dat is in deze fase wel zo makkelijk! Tot in detail gaan we beschrijven wat u, de klant, van de te realiseren oplossing mag verwachten.

Daarnaast gaan we bepalen hoe we deze functionaliteit het beste aan uw doelgroep(en) kunnen aanbieden (interactie ontwerp). Vervolgens zullen onze grafisch ontwerpers het interactie ontwerp voorzien van een grafisch sausje wat voldoet aan uw huisstijl.

Oplossing implementeren

Oplossing implementeren

Nu tot in detail vastligt wat de oplossing moet kunnen en hoe deze eruit moet zien gaan we de oplossing daadwerkelijk, samen met u, bouwen. Doordat onze technici gedurende het hele traject vanaf de zijlijn hebben meegekeken weten zij precies wat er van hen wordt verlangd.

We betrekken u nauw bij het traject doordat u elke twee weken een afgerond stukje van de oplossing krijgt opgeleverd. Zo houdt u de vinger aan de pols en kunnen we samen het project tijdig bijsturen wanneer dat nodig is.

Kwaliteit borgen

Kwaliteit borgen

Qvision heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een project is pas afgerond als het een stempel van goedkeuring heeft gekregen van zowel ons als de klant. Ons doel is een foutloze ervaring waar u, als klant, trots op kunt zijn en die uw eindgebruikers graag delen met anderen.

Gedurende de ontwikkeling hebben we samen elke twee weken de verschillende onderdelen van de oplossing al getest en verbeterd. Nu is het alleen nog zaak om de oplossing als geheel nog een keer te testen voordat we kunnen lanceren.

Lanceren

Lanceren

Het is zover!

De oplossing is ontworpen, gebouwd, getest en goedgekeurd. Tijd voor de lancering! De oplossing wordt in productie genomen op één van de webclusters van Qvision om ook op het gebied van beschikbaarheid en performance de kwaliteit die u inmiddels van ons gewend bent te kunnen garanderen.

Beheren

Beheren

De oplossing is in productie en het beoogde doel is bereikt. De oplossing wordt naar volle tevredenheid gebruikt door de eindgebruikers. Maar u bent nog niet van ons af!

Qvision hecht veel belang aan duurzame relaties. Wij zullen dan ook nog regelmatig bij u op de stoep staan om uw oplossing te evalueren, ondersteuning te bieden of gewoon voor een kop koffie.

Zij gingen u voor

3B-Wonen
Arcade
Beter Wonen Almelo
Bergopwaarts
“We bouwen zelf websites binnen het cms”
Petra van de Werff, communicatiemedewerker webbeheer
Bouwvereniging Onze Woning
BrabantWonen
Daar wil ik wonen
De Goede Woning
De Key
De Leeuw en van Putten
Dunavie
Groen Wonen Vlist
Havensteder
Het Grootslag
Huis & Erf
Kleine Meierij
Kleurrijk Wonen
Krimpenerwaard
Laurens Wonen
Maasdelta Groep
Mooiland
Patrimonium Barendrecht
Philipsdorp
Plavei
ProWonen
QuaWonen
Resort Wonen
Samenwerking Vlaardingen
Thuis in de Achterhoek
“Qvision heeft net dat extra stapje gezet om de website nog beter te maken”
Harrie Kypers, directeur-bestuurder Wonion
Sité Woondiensten
SOR Comfortabel wonen
Stichting Humanitas Huisvesting
Thuis
Vestia
Vestide
Waterweg Wonen
Welbions
Woningbouwvereniging Hoek van Holland
Woningbouwvereniging Poortugaal
Woonstichting Eendracht
Wonion
Woonbedrijf
Woonbedrijf Westvoorne
Woonbron
Wooncompas
Woonconcept
Woonkwartier
Woonburo Almelo
“Vrijwel alle correspondentie vind digitaal plaats”
Rutger-Jan Hesselink, applicatiebeheerder St. Joseph Almelo
Woonnet Rijmond
Woonpalet
Woonplaats alle ruimte
Woonplus Schiedam
WoonService Regionaal
Woonstad Rotterdam
Woonstichting De Zes Kernen
Woonstichting St. Joseph Almelo
Woonstichting St. Joseph Boxtel
Woonveste
Woonvisie
Woonzorg Nederland
Wovesto
Zayaz